Borválogatás

Összefogásunk legújabb gyümölcseként megjelent Kóbor Bortúra Selection válogatásunk, mely pincészeteink legjobb tételeiből került összeállításra.

Mostantól kényelmesen otthonába tudja szállíttatni kedvenc Nivegy-völgyi Kóbor borait, illetve a rendelés által az újonnan érdeklődők is ízelítőt kaphatnak kínálatunkból!

kobor_valogatas.fw

Borválogatásunk ára (4 palack együtt): 6300 Ft
A házhozszállítás költsége: 1400 Ft
(ha 20 000 Ft felett rendel, azaz ha minimum 4 csomagot kér, a szállítás költségét átvállaljuk!)

Válogatásunk borai

Bori Bora Szürkebarát 2012 – Lídia Borház: A dűlőszelektált, száraz fehér bor a család egyik legifjabb tagjának, Anna Borbálának nevét viseli. Édeskés, mézes illataival magán hordozza a fajta jegyeit; fehérhúsú gyümölcsöket idéz, főleg őszibarackot. Illata telt, a háttérből elő-előbukkanó ásványossággal. Ízében is az édes gyümölcsök a hangsúlyosak, a savak ezt szépen alátámasztják. Hosszú lecsengésű, erős bor a kisasszony energiájával, lendületével.

Olaszrizling 2013 – Holló Pince

Bio Sauvignon Blanc 2013 – Dobosi Pincészet: (Országos Újborverseny – ARANY) Ha szereti fűszeres, szép savgerincű borokat, akkor Önnek készítettük az első Bio Sauvignon Blanc borunkat. Színe zöldessárga, illata a bodzára vagy a vágott fűre emlékezetet leginkább és kóstoláskor érezzük meg az igazi harmóniát.

Tramini 2013 – Cse-Ki-Bor Pince

Megrendelés

Boraink csak csomagban megvásárolhatók, külön-külön nem rendelhetők.
A kiszállítást a G4S futárszolgálat végzi 2-3 munkanap alatt.